Bedrijfsinformatie

Sinds 2000 is Jeepparts.nl actief als importeur van Jeep onderdelen uit de USA. Het bedrijf Jeepparts.nl is in dat jaar opgericht door Nico Wijnalda, een volbloed Jeeper, die in de daarop volgende jaren Jeepparts.nl verder heeft uitgebouwd.

In april 2014 is Jeepparts.nl overgenomen door Van der Maas Offroad. Van der Maas Offroad wordt gerund door Edwin en Johan van der Maas, die net zoals Nico, besmet zijn met het Jeep virus. En dat van jongs af aan.

De bedrijfsactiviteiten zijn inmiddels verhuisd naar een bedrijfspand aan de Industrieweg 28 in Vuren. Vooralsnog richt Jeepparts.nl zich volledig op de verkoop van Jeep-onderdelen en worden er geen onderhouds- en sleutelwerkzaamheden uitgevoerd. De webshop zal de komende periode verder worden uitgebreid met Jeep-onderdelen en accessoires.

Maar wilt u een persoonlijk advies of telefonisch navraag doen, dan kan dat natuurlijk altijd. Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom op de Industrieweg 28 in Vuren. Maar om teleurstelling te voorkomen, neem eerst even contact met ons op. We willen niet dat u voor een gesloten deur staat!

Contactgegevens:

Industrieweg 28
4214 KZ Vuren

T: +31 (0) 183 638075
E: info@jeepparts.nl

Aanmelden nieuwsbrief: